Τo CITY College φιλοξένησε τον 27ο Πανελλήνιο (Μαθητικό) Διαγωνισμό Πληροφορικής
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
You are here: Home /

Τo CITY College φιλοξένησε τον 27ο Πανελλήνιο (Μαθητικό) Διαγωνισμό Πληροφορικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 η Γ’ και τελική φάση του 27ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, ο οποίος διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά παράλληλα με την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε από το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Οργανωτική Επιτροπή του 27ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πληροφορικής   σε συνεργασία με την ΕΠΥ-Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργάνωσαν την Γ’ φάση του διαγωνισμού παράλληλα με την Αθήνα και στη Θεσ/νίκηγια τους 30 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της  Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι προκρίθηκαν από τη Β’ φάση του διαγωνισμού. Συνολικά κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του 27ου ΠΔΠ 113 μαθητές από όλη τη χώρα.

The International Faculty hosts the 27th PanHellenic Informatics Competition

Από την τελική φάση του ΠΔΠ θα επιλεγούν οι καλύτεροι μαθητές, οι οποίοι θα συγκροτήσουν τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες Πληροφορικής: α) την Εθνική «Ολυμπιακή» ομάδα και β) την Εθνική ομάδα «Βαλκανικών αγώνων».

The International Faculty hosts the 27th PanHellenic Informatics Competition

 Το CITY College ανέλαβε με ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό με σκοπό να υποστηρίξει και να βοηθήσει την διάδοση της γνώσης και της επιστήμης.

back
Accreditation and Recognition by:
Change your Cookies Preferences