Ομιλία: "Contemporary Learning and Teaching Technologies in the ELT Classroom"
Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
You are here: Home /

Ομιλία: "Contemporary Learning and Teaching Technologies in the ELT Classroom"

Με τη συμμετοχή πολλών καθηγητών αγγλικών που συμμετείχαν στο 5th Foreign Languages Forum πραγματοποιήθηκε η ομιλία “Contemporary Learning and Teaching Technologies in the ELT Classroom” στις 24 Αυγούστου, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace,στη Θεσσαλονίκη.
 
Ομιλία: "Contemporary Learning and Teaching Technologies in the ELT Classroom"
 
Κύρια εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Πασχαλία Πατσαλά, Διευθύντρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield, CITY College.
 
Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Θάνος Χατζηαποστόλου και η κα. Πασχαλία Πατσαλά
 
Η ομιλία είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ειδικών του κλάδου καθώς αναλύθηκαν οι σύγχρονες τεχνολογίες, τα εργαλεία και οι μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αίθουσα διδασκαλίας από καθηγητές Αγγλικών σε μαθητές διαφόρων επιπέδων. Στους συμμετέχοντες δόθηκε υλικό με συγκεκριμένα παραδείγματα αξιοποίησης αυτών των τεχνολογικών εργαλείων.
 
Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, συμμετείχε στο Forum σαν εκθέτης, καθώς επίσης συνέβαλε, στο επιστημονικό πρόγραμμα ομιλιών με την συγκεκριμένη εισήγηση. Το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του CITY College προσφέρει το πτυχιακό πρόγραμμα ΒΑ (Ηons) in English Language and Linguistics  και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA in Applied Linguistics with TESOL. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων λαμβάνουν το πτυχίο του University of Sheffield​ ​ενός​ ​​κορυφαίου βρετανικού ​πανεπιστημίου με διεθνή αναγνώριση που τους επιτρέπει να εργαστούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.​ 
 
back
Accreditation and Recognition by:
Change your Cookies Preferences